TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz ziyaret

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etti

Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaret etti.

Asiltürk’ün Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan evinde gerçekleşen ziyaret, yaklaşık bir saat sürdü.

Ziyaretin ardından Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makam aracına kadar uğurladı.

Erdoğan, Asiltürk’ün evinden ayrılırken kendisini balkonlarından selamlayan vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk’ü evinde ziyaret ediyorç Aslında bu hafta içerisinde gelen ikinci sürpriz ziyaret olduğunu söyleyebiliriz. Erdoğan’ın bu ziyareti hafta başında MHP lideri Devlet Bahçeli’ye gitmişti. Bugün ise Türk siyasetinin önemli isimlerinden Oğuzhan Asiltürk’ü evinde ziyaret ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Oğuzhan Asiltürk eski İçişleri Bakanı, eski Sanayi Bakanı görevlerinde bulunmuştu. Necmettin Erbakan ile yakın çalışan isimlerden biriydi. Milli görüşün önde gelen isimlerindendi. Refah Partisi Genel Sekreterliği görevinde de bulunmuştu.

Bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan 86 yaşındaki Oğuzhan Asiltürk’ü sivil bir araçla geldiği evinde ziyaret ediyor. Şuan aktif olarak Asiltürk Saadet Partisi YİK Başkanlığı’na seçilmişti.

Erdoğan ve Asiltürk ne zaman bir araya geldi dersek… Eski siyasetçilerden Şevket Kazan’ın cenazesinde bir araya gelmişti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu